‘Opmerkelijke designverandering Galaxy Note 8’

Samsung Galaxy Note 7
Maar of het een goede keuze is…

Nog een paar weken wachten en dan kunnen we ons eindelijk verheugen op de officiƫle presentatie van de Samsung Galaxy Note 8. De tech-gigant hoopt dat de phablet de hoge verwachtingen weet waar te maken en dat de imagoschade voor de Note-naam beperkt blijft. Het te verschijnen toestel beschikt hoogstwaarschijnlijk over een apart design ten opzichte van haar voorganger.

Zoals verwacht is ook de Galaxy Note 8 voorzien van eenzelfde scherm als de Galaxy S8 en S8 Plus, maar dan nog iets groter. In tegenstelling tot het reguliere vlaggenschip lijkt de Galaxy Note 8 echter het gebogen scherm gedag te zeggen. Dit valt te zien op een gelekte afbeelding van een Galaxy Note 8 screenprotector.

Mocht je een fan zijn van platte schermen, dan moeten we je alsnog teleurstellen: er zit overduidelijk iets van een buiging in, al is deze redelijk miniem. Door deze verandering lijkt de phablet veel weg te krijgen van de te verwachten iPhone 8.

Een officiƫle presenteerdatum voor de Galaxy Note 8 is nog niet bekend, maar alles wijst erop dat Samsung deze zomer haar nieuwe phablet nog onthult. Het scheelt dat we vrijwel alles al weten over de specs en welke features zullen ontbreken.

EĆ©n reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *