Opnames seizoen 2 van ’13 Reasons Why’ in volle gang

 Opnames seizoen 2 13 Reasons Why in volle gang
En daar zijn we erg blij mee.

Ondanks dat de Netflix serie 13 Reasons Why voor enorm veel controverse zorgde toen de serie uitkwam in april, krijgt het toch een tweede seizoen van Netflix.

Opnames voor het tweede seizoen is afgelopen maandag begonnen. Dit was te lezen op de social media accounts van een paar acteurs van de show.

Op maandag postte Katherine Langford een foto van Hannah’s schoenen in het Instagram Story met het beschrift ‘Back in het shoes.’

Katherine Langford is hoofdpersoon Hannah Baker uit de serie en de voice over in seizoen 1. We weten alleen meteen van de eerste paar minuten van de eerste aflevering dat we haar nooit levend zullen zijn en zij geen deel uitmaakt in het toekomstige leven van haar klasgenoten. Hannah’s nalatenschap is groot en de schokkende dood en de verhalen op de tapes zullen invloed hebben op iedereen.

Zo ook op Tony, de slimste tiener in de serie. De rol van Tony wordt vertolkt door Christian Navarro. Ook heeft hij een aantal dingen op Twitter gepost, waaronder een kort bericht dat ze zouden beginnen met de opnames en een bedankje aan iedereen die hem geluk had gewenst bij het maken van de opnames

Het is nog niet duidelijk wanneer het tweede seizoen van 13 Reasons Why uitkomt op Netflix. (Via Mashable)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *