Opnieuw problemen met iPhone 6: scherm krast enorm

iPhone 6 heeft problemen met scherm
iPhone 6-gebruikers krijgen het zwaar te verduren. Na Bendgate klagen veel iPhone-bezitters nu namelijk over krassen op hun scherm.

De eerste klachten over krassen op de display verschenen 23 september al op het officiƫle Apple-forum, maar de afgelopen weken nam het aantal reacties in rap tempo toe. Sterker nog: inmiddels is het topic 100.000 keer bekeken en werden er in totaal 670 reacties geplaatst.

AppleInsider meldt dat de meeste gebruikers het toestel keurig in een case of hoesje gebruiken, maar toch krassen op het scherm krijgen. De oorzaak is nog onduidelijk, maar mogelijk heeft het met het nieuwe ontwerp van de iPhone 6. Het scherm loopt namelijk bol af, waardoor het toestel echt Ć³p de display ligt als je ā€˜m ergens neerlegt.

Mocht dat daadwerkelijk de reden zijn, dan zijn we benieuwd hoe Apple met de nieuwe klachtenregen omgaat.

Nog geen reacties

  1. Okee dus jullie baseren dat op het feit dat een topic 670 reacties heeft en 100.000 views? Wat nou als er een paar andere populaire blogs/tech sites er over schrijven en daardoor die aantallen genereren?

    Klinkt als bullshit, net als die bendgate. Mijn iPhone 6 Plus heeft zonder screen protector nog geen enkele kras en is tevens nog kaarsrecht ondanks dat ie elke dag in mijn broekzak zit.

    • @coosbmw: ik heb sinds 2-3 dagen ook de 6 Plus en inderdaad ik heb hem ook nog recht haha heb zelf wel een screen protector erop zitten want dit is mijn 1ste iPhone en ben er heel zuinig mee.

    • @coosbmw: De een is zuiniger op zijn spullen dan de ander, een strakkere broek en eventueel andere dingen in je broekzak bij je telefoon en er komen al heel snel krassen op.
      Een scherm bol laten lopen is naar mijn idee geen verstandige keuze, als hij valt dan is de kans ook veel groter dat het scherm de grond raakt en barst. Maargoed ik gok dat apple stilletjes alsnog de safier platen gaat gebruiken in de productie van de iphone 6 in een later stadium en dan niets laat weten aan het publiek. Dat soort revisies hebben ze al vaker uitgevoerd bij andere producten.

    • @coosbmw:

      Klinkt als ‘ik ben een Apple-fanboy’. En dat jij er geen last van hebt betekent niet dat het probleem niet bestaat.

      Ik heb nooit kanker kanker gehad, dan zal het wel niet bestaan… -_-

    • @coosbmw: De nieuwe iphone was wel zeker te buigen, maar goed andere telefoons kan je ook gewoon buigen of breken. Toen hier veel gezeur over was heeft Apple er een metalen plaatje achter laten maken(nieuwe modellen) dit kan je soms zien zitten bij de knopjes hierdoor is de telefoon wat zwaarder geworden maar buigt hij minder snel. Het zal niet voor niks zijn dat zoveel mensen op het topic reageren en dat zoveel mensen er naar zoeken. Ook lijkt het erop dat er dus veel iphones zijn die bekrast zijn. Zou ook een productiefout kunnen zijn…

  2. Wie legt zijn smartphone nu ook op de schermkant ergens op? Dat doe je niet, net zoals je dat ook niet doet met uurwerken, brillen etc.

    Als je het toch doet moet je ook maar aanvaarden dat het bekrast raakt.

    Tip: screenprotector.

  3. Ik heb de iphone 6 nu bijna 2 maanden. Ik gebruik hem intensief, stop hem in mijn broekzak, prop hem in mijn tas, enz. Er zit een hardcase omheen ter bescherming, een screenprotector gebruik ik niet. Na deze krasberichten heb ik mijn scherm uitvoerig geĆÆnspecteerd en heb zelfs geen minuscuul krasje kunnen ontdekken. Ik geloof dat ik mijn telefoon normaal gebruik… niet overdreven voorzichtig of juist ruw. Ik vraag me serieus af wat al die mensen met bekraste en gebogen iphones allemaal met hun telefoon uitvreten.

  4. Ik heb de iphone nu bijna 3 weken, hoesje er om en Tempered glass 9H screenproctor, maar wat schetst mijn verbazing het scherm is bekrast. Hoe kan dat?, zo’n duur toestel en dan zo snel bekrast raken met Gorilla Glass 3 ?. mijn oude HTC met Gorilla Glass 2 is steviger dan die van de iphone. Dit zou toch eigenlijk niet mogen, en Apple mag wel eens met een oplossing komen. Ik ben erg secuur met zo’n dingen en erger me dan ook gelijk als er iets niet klopt, na wat berichten over het klikken van het scherm aan de rand ben ik ook gelijk gaan kijken of die van mij dat ook heeft. Gelukkig niet!, maar een bekrast scherm is toch wel zonde terwijl je hem goed beschermd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *