Oppo Find X verkoop: 15 miljoen dollar in enkele minuten

Oppo Find X
Innovatie trekt miljoenen aan.

Enkele weken geleden hebben we kennisgemaakt met de Oppo Find X. Het nieuwe paradepaardje van de Chinese smartphonefabrikant gaat niet alleen de innovatiestrijd aan met de rest, maar moet ook nog eens Oppo de Europese markt doen veroveren. Hoewel het toestel in Europa nog niet beschikbaar is, hebben de Chinezen deze week wel al de Find X kunnen bestellen.

Met succes, want Oppo heeft binnen enkele minuten 15 miljoen dollar mogen bijschrijven. De smartphone zorgde voor nieuwe verkooprecords bij de drie grootste Chinese e-commerce platforms Jingdong, Tmall en Suning Tesco. In minder dan 15 minuten heeft Oppo 100 miljoen yuan weten binnen te harken.

Ook offline was het toestel een groot succse volgens Wccftech, met consumenten die zich opstapelden voor de Oppo-winkels. Mensen die nog niet op de hoogte zijn van de Find X zullen de smartphone op het eerste gezicht wellicht afdoen als een gimmick, maar het toestel mag zich met recht een volwaardige smartphone noemen.

De Oppo Find X komt met hoogwaardige specs, zoals een Snapdragon 845, 8GB RAM, 256GB aan opslaggeheugen, een screen-to-body ratio van meer dan 90 procent en een innovatief camerasysteem. Of de smartphone het prijskaartje van bijna 1000 euro waard is, twijfelen we echter zeer aan.

Eén reactie

  1. Waarom twijfelen aan het prijskaartje? De specs, de componenten, de performance zijn allemaal top notch, het model is zeker onderscheidend te noemen en de naamsbekendheid mag bij het grote publiek misschien nog ontbreken, ze hebben écht al wel hun sporen verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *