Oppo N3 is officieel, heeft automatisch draaiende camera

Oppo N3
De draaiende camera had Oppo al, met de N3 hebben ze de primeur dat dit voortaan gemotoriseerd kan.

Boven het 5,5-inch full HD-scherm heeft Oppo een cameramodule geplaatst die 206 graden kan draaien. Zo transformeert de camera, met een 1/2.3″-sensor en 16 megapixel, in een oogwenk van hoofdcamera naar selfiecamera. Zo worden je selfies eindelijk haarscherp, waar deze nu meestal nog niet van dezelfde kwaliteit zijn als de foto’s die je met de hoofdcamera schiet. Veel fabrikanten pakken dit ‘probleem’ aan door de de selfiecam een hoger aan tal pixels te geven, maar bij Oppo is een draaicam het ei van Columbus.

Oppo N3

De Oppo N3 draait op Android 4.4 en is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 801-processor, die we ook in de Samsung Galaxy S5 en HTC One M8 terug zien. Het werkgeheugen bedraagt een forse 3 GB terwijl de opslagruimte op 32 GB uitkomt. In de States gaat de telefoon 649 dollar kosten, dus hou rekening met een prijs van ongeveer 600 euro voor Nederland.

Snellader

De accu mheeft een capaciteit van 3000 mAh en bevat een snellaadfunctie, waarmee je de batterij in een half uur voor 75 procent kunt opladen. De telefoon weegt 192 gram en heeft, net als bij de Oppo Find 7, onderaan het scherm een kleine LED-strook zitten dat als notificatielampje dient.

[lg_folder folder=”Oppo/N3/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *