Oppo R15 officieel: OnePlus 6 design ook meteen bekend?

Auteur: , Geen reacties
Oppo R15 verklapt OnePlus 6 design?

Een joekel van een scherm mét inkeping.

Enkele weken geleden berichtten we al over gelekte info rondom Oppo’s nieuwste smartphone, de Oppo R15. Hoewel je smartphones van dit merk niet al te snel in Nederland ziet, is het laatste toestel van de makers wel degelijk interessant. Oppo is namelijk, net als OnePlus, van moederbedrijf BBK Electronics. Vaak verklapt het Oppo-vlaggenschip hoe de nieuwe OnePlus eruitziet.

Uit de officiële foto’s van de Oppo R15 valt meteen het grote scherm op, inclusief kleine ‘notch’ aan de bovenkant. Waar we vorig jaar de beeldverhouding van 18:9 al extreem vonden, doet Oppo daar nog een schepje bovenop met een 19:9 beeldratio. Het 6,28 inch Full HD+ scherm lijkt dan ook wat moeilijk te besturen met één hand.

Oppo R15 verklapt OnePlus 6 design?

De inkeping aan de bovenkant lijkt erg populair onder Android-smartphones. De aanleiding hiervan lijkt de iPhone X te zijn. In tegenstelling tot Apple heeft Oppo echter nog niet de ‘moed’ om de koptelefooningang te verwijderen, waarvoor hulde.

De Oppo R15 beschikt over Android Oreo 8.1 uit de doos en draait op een midrange Snapdragon 660-chipset, iets dat OnePlus zeker niet overneemt. Deze wordt namelijk vrijwel altijd voorzien van premium specs. In hoeverre de OnePlus 6 qua design gaat lijken op het paradepaardje van Oppo, weten we over enkele maanden zeker.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).