Oppo R17 officieel: toekomstig ontwerp OnePlus 6T?

Oppo R17Het indrukwekkende ontwerp voor OnePlus ligt al gereed.

De laatste jaren zijn we getrakteerd op diverse interessante smartphone designs. Niet allemaal even geslaagd, maar er was altijd wel iets bijzonders. Dit jaar is het echter een stuk minder origineel allemaal, en de inkeping is niet bepaald een trend die op veel steun kan rekenen. Tot nu dan, want Oppo weet wel hoe het moet.

Het grote broertje van OnePlus heeft vandaag haar Oppo R17 uit de doeken gedaan. De midranger beschikt over een 6,4 inch OLED-scherm met Full-HD resolutie. Ook is er een minieme inkeping te vinden voor de frontcamera, die naar onze mening elegant is verwerkt.

Oppo R17

Daarnaast is er een vingerafdrukscanner onder het scherm aanwezig, 128GB aan intern opslaggeheugen en 8GB aan RAM. Er is 3500 mAh aan accucapaciteit beschikbaar en de batterij ondersteunt de nieuwe VOOC-techniek voor snelladen. Ook is het beschermende Gorilla Glass 6 present, een primeur. Het enige wat dit toestel qua specs onderscheidt van een vlaggenschip is de midrange Snapdragon 670 chipset. Oh ja, en een headphone jack.

De Oppo R17 is de opvolger van de Oppo R15, het toestel waarop de OnePlus 6 gebaseerd lijkt. Het is op dit moment niet duidelijk of Oppo het toestel gaat lanceren in Europa, maar in dat geval hopen we dat Carl Pei en zijn team met dit ontwerp aan de slag gaat. De R15 Pro is immers wel al te koop in Nederland.

Oppo R17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *