OPPO Watch nu in Nederland te bestellen

OPPO Watch nu in Nederland te bestellen

OPPO gaat twee varianten van de Watch hier in Nederland uitbrengen. Dit gaan ze kosten.

Net als de markt van smartphones, heb je ook op het gebied van wearables ontzettend veel te kiezen. OPPO gaat de toch aardig verzadigde markt nog verder verzadigen met het uitbrengen van een eigen slim horloge. Het heet toepasselijk de OPPO Watch en de smartwatch komt in twee varianten naar Nederland toe.

De ene Watch heeft een grootte van 41 mm en de andere een grootte van 46 mm. Beide horloges draaien op Google War OS en zijn een combinatie van lifestyle en sportiviteit.

OPPO Watch

Het topmodel is de OPPO Watch 46mm. Met een gebogen 1,91 inch AMOLED-scherm heeft de wearable een pixeldichtheid van 326 PPI (402 x 476 pixels). Het kleinere broertje heeft vanzelfsprekend ook een kleiner scherm. De OPPO Watch 41mm moet het doen met een 1,6 inch AMOLED-scherm en een pixeldichtheid van 301 PPI (320 x 360 pixels). Beide smartwatches komen in de kleur zwart op de markt.

OPPO Watch combo

De Watch 46mm heeft een batterijduur van maximaal 36 uur. Schakel je de energiebesparingsmodus in, dan kun je volgens OPPO de batterijduur verlengen met 21 dagen. Met de horloges, introduceert OPPO ook de OPPO Watch VOOC snellader. Met deze snellader kun je er weer 16 uur tegenaan na 15 minuten opladen.

Je kunt de OPPO Watch 46mm nu bestellen. Dit topmodel kost 349 euro. Een tikje te duur? De 41mm variant is honderd euro goedkoper en kost 249 euro.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *