Opvallend: spelers spenderen meer geld in Pokémon Go

Auteur: , 1 Reactie
Pokémon Go

De game lijkt weer in trek.

Vorige week rolde Niantic een grote update uit voor Pokémon Go. Het was één van de grootste updates die de augmented realitygame ooit heeft gezien. 80 nieuwe Pokémon werden toegevoegd en dit lijkt iets los te hebben gemaakt.

Het spelletje staat op veel landen namelijk weer op nummer één als het gaat om omzet. Onder andere in de Verenigde Staten, Engeland, Denemarken, Ecuador, Nieuw-Zeeland, Singapore, Slowakije én Nederland, aldus VentureBeat. Dankzij de update geven spelers meer geld uit tijdens het spelen van de game.

De grote update van vorige week is slechts het topje van de ijsberg als we Niantic mogen geloven. Het onderling uitwisselen van Pokémon en uitbreidingen aan het Buddy-systeem staan onder andere op de agenda. Ter vergelijking: sinds 4 januari heeft de augmented realitygame niet meer op nummer één gestaan in de Verenigde Staten.1 reactie

Wat is hier in godsnaam opvallend aan? De reden om een update uit te brengen is toch juist om weer de interesse te wekken van spelers. Daarom voegen ze ook niet continu nieuwe Pokémon toe.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).