Netflix gaat het nieuwe seizoen van Top Gear streamen

Auteur: , 35 Reacties
Het nieuwe team van Top Gear

Het nieuwe seizoen van Top Gear (trailer) is in mei ook te zien via Netflix. Of de autoshow ook het Nederlandse aanbod haalt is nog onduidelijk, maar laten we hopen van wel.

Netflix maakte dat vanavond bekend via Buzzfeed. Top Gear zal niet in alle landen te zien zijn, maar als oude seizoenen nu in jouw land beschikbaar zijn, dan zit je in principe goed. Als dat klopt, dan kunnen we er zeker van zijn dat de nieuwe show met Chris Evans & Co ook naar ons land komt, want wij hebben Top Gear al in het Netflix-pakket zitten.

De deal met Netflix zorgt voor een opvallende concurrentiestrijd, want Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May starten dit najaar met hun nieuwe Amazon-show. Het ‘oude’ Top Gear is dus te zien op Amazon Prime, voor het ‘nieuwe’ Top Gear (cast) heb je een abonnement op Netflix of een ouderwetse tv nodig.35 reacties

Gewoon wachten totdat ze tot in de eeuwigheid herhaald worden op veronica
@svdv: tvaddonsPuntAG
Weet je alles 4 GratiZz
Amazon, als ik snap hoe ik eraan moet komen..
@henkhupelschoten: hoeft niet. Dag erna gewoon uit de nieuwsgroepen plukken ☺
@borrelnoot: Nou dat zeg je nu heel makkelijk maar dat kan nog wel eens tegen vallen, er zijn best wat goeie series die pas weken later in de goeie kwaliteit online komen. Amazon Prime heeft zijn zaakjes prima op orde namelijk.
@Donstil: Vaak wel mensen die het met een HD recorder opnemen en direct online plempen toch?
@borrelnoot: HD Recorder vanaf Amazon Prime? Nee dat lukt niet zomaar.
@Donstil: Beeldkwaliteit op 1080p zetten, fullscreen aanklikken en screencapture programma aanzetten, lijkt mij niet echt rocketsience ofzo.
@Donstil: je scherm recorden kan altijd en overal.
@henkhupelschoten: Daar valt niet veel aan te snappen. Op dit moment is Amazon Prime nog niet beschikbaar in Nederland. Je kunt eventueel Amazon Prime afnemen via Amazon.de of Amazon.co.uk, maar dan heb je best kans dat zo’n geoblocker het voor je verpest als je eenmaal een show wilt gaan kijken.
Geen van beide. Ik kijk wel op de BBC of anders hoor ik er hier wel.
@rolov: Ja, wat is er mis met BBC? Of zit dat in Nederland niet meer op de kabel?
@rolov: Dat dus, je hebt toch gewoon BBC op je Nederlandse televisie?
Netflix heb ik al, dus dat is geen probleem. Kwam er toevallig gister achter dat ze het laatste seizoen van Top Gear erop hebben gezet. Best prettig! Als ik moest kiezen kies ik voor Amazon.
@viezefreddyw: Kijk, dat is nog eens goed nieuws. Ik heb wat te doen als mevrouw CRX weer een talentenjacht aan het kijken is. Bedankt !!
Popcorn time of torrents
@crs86: sinds wanneer is popcorn time weer online dan?
@dailydriver: Het schijnt dat het internet groter is als alleen de .nl domeinen, ik zou popcorntime.se eens proberen als ik jou was.
@Stylez: aanpassing: popcorn-time.se
@Stylez: ik zou deze proberen. Dit is de oude versie welke onder de naam Butter project verder gaat. https://popcorntime.sh
@dailydriver: al een poosje! Zeer relaxed. Maar niet alles is altijd actueel of in de beste kwaliteit, waardoor zelf torrents zoeken soms nog nodig is.
@crs86: had eerst ook PT, maar na de overname begin dit jaar, ben ik weer gaan downloaden. De kwaliteit is namelijk sterk achteruit gegaan. Nu via Plex nooit meer problemen met streamen of kwaliteit.
@dailydriver: strem.io is ook wel erg fijn!
@crs86: Popcorn Time = torrents. In plaats van het gehele bestand te downloaden stream je het alleen, komt het in een cache zodat je het kan bekijken. Ander principe, zelfde systeem.
@vonklausenburg: snap ik. Maar popcorn time werkt niet altijd optimaal en soms is het handmatig opsporen van torrents dan beter.
@crs86: Daar heb je een punt. Ik verkies zelf altijd de standaard download tegenover het streamen van een torrent.
Ach, dan kunnen we er in ieder geval wel zeker van zijn dat Netflix geen licentie op de nieuwe Clarkson/May/Hammond-show gaat afnemen voor de landen waar Amazon Prime Video niet beschikbaar is. Mij boeit het ook niet zo heel erg veel, ik kijk Top Gear straks gewoon live op de Beeb en hengel de nieuwe show van Clarkson/May/Hammond wel via de torrentboer binnen.
Het blijft vreemd om alleen maar te lezen over iets waar je naar hoort te kijken.

Leuk dat je voor zowel het nieuwe als het oude Top Gear bij Netflix terecht kan.
@rikus: jij hebt het niet volledig begrepen
@uselessblogger: want?
@rikus: Ik geloof dat jullie het niet helemaal eens zijn over wat ‘het oude Top Gear’ is. Heb je het dan over oude seizoenen van het BBC programma ( die zie je dus bij Netflix) of over het nieuwe Amazon programma met de oude presentatoren (nee, die ga je daar niet vinden).
@CRX: het oude top gear, dus oudere afleveringen vind je op netflix. Het nieuwe top gear straks ook, met meneer Harris.. Dus dan is er in zekere zin zowel het oude als het nieuwe top gear op netflix te vinden toch..
@rikus: herstel: meneer Evans.
@rikus: In zekere zin wel. Maar zoals ik schreef heeft de term ‘het oude Topgear’ niet voor iedereen dezelfde betekenis.
Hoop piraten op Autoblog zo te zien! Maar ja om nou te abonneren op Netflix en Amazon Prime en HBO, dat is ook weer zo wat.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).