Netflix gaat het nieuwe seizoen van Top Gear streamen

Het nieuwe team van Top Gear
Het nieuwe seizoen van Top Gear (trailer) is in mei ook te zien via Netflix. Of de autoshow ook het Nederlandse aanbod haalt is nog onduidelijk, maar laten we hopen van wel.

Netflix maakte dat vanavond bekend via Buzzfeed. Top Gear zal niet in alle landen te zien zijn, maar als oude seizoenen nu in jouw land beschikbaar zijn, dan zit je in principe goed. Als dat klopt, dan kunnen we er zeker van zijn dat de nieuwe show met Chris Evans & Co ook naar ons land komt, want wij hebben Top Gear al in het Netflix-pakket zitten.

De deal met Netflix zorgt voor een opvallende concurrentiestrijd, want Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May starten dit najaar met hun nieuwe Amazon-show. Het ‘oude’ Top Gear is dus te zien op Amazon Prime, voor het ‘nieuwe’ Top Gear (cast) heb je een abonnement op Netflix of een ouderwetse tv nodig.

35 reacties

  1. Netflix heb ik al, dus dat is geen probleem. Kwam er toevallig gister achter dat ze het laatste seizoen van Top Gear erop hebben gezet. Best prettig! Als ik moest kiezen kies ik voor Amazon.

  2. Ach, dan kunnen we er in ieder geval wel zeker van zijn dat Netflix geen licentie op de nieuwe Clarkson/May/Hammond-show gaat afnemen voor de landen waar Amazon Prime Video niet beschikbaar is. Mij boeit het ook niet zo heel erg veel, ik kijk Top Gear straks gewoon live op de Beeb en hengel de nieuwe show van Clarkson/May/Hammond wel via de torrentboer binnen.

  3. Het blijft vreemd om alleen maar te lezen over iets waar je naar hoort te kijken.

    Leuk dat je voor zowel het nieuwe als het oude Top Gear bij Netflix terecht kan.

  4. Hoop piraten op Autoblog zo te zien! Maar ja om nou te abonneren op Netflix en Amazon Prime en HBO, dat is ook weer zo wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *