Opvolger HTC One komt op 25 maart aanstaande

Auteur: , Geen reacties

Nog iets meer dan een maandje wachten en dan zal HTC eindelijk de langverwachte opvolger van de HTC One presenteren.

Tijdens evenementen in New York en Londen zal HTC op dinsdag 25 maart de opvolger van de HTC One onthullen. De afgelopen weken en en maanden zijn er al de nodige details, specificaties en foto’s uitgelekt over dit nieuwe topmodel van HTC.

Het punt waar de meeste mensen naar uit zullen kijken is de dubbele camera die aan de achterkant zit. Wat is precies het idee hierachter? Waarom heeft HTC dat gedaan? Nog een paar weken wachten en we zullen het weten.

Qua looks zal de opvolgers de HTC One heel er lijken op de huidige One. De hoekjes zijn iets ronder en het scherm is iets groter. Ook bevinden de knoppen zich nu niet meer onder het scherm, maar in de scherm. Voordat de opvolger van de HTC One wordt onthuld zullen we eerst op 24 februari kennismaken met de Samsung Galaxy S5.

Ook is nog niet bekend welke telefoon gaat krijgen. De codenaam is in elk geval M8 en in de wandelgangen horen we HTC One Two en HTC One+, ook simpelweg HTC One schijnt een optie te zijn.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).