‘Opvolger HTC One krijgt 2 camera’s en groter scherm’

Auteur: , 4 Reacties
'Opvolger HTC One krijgt 2 camera's en grote scherm'

Twee camera's op een telefoon - verdeeld over de voor- en achterkant- is niets bijzonders. Twee camera's aan de achterkant is weer van een geheel nieuwe orde. De opvolger van HTC's vlaggenschip schijnt het te krijgen.

Ultrapixel camera met 2 sensoren’

Deze nu nog naamloze smartphone krijgt volgens persbureau Bloomberg, die een anonieme bron binnen HTC citeert, niet alleen een scherm van minimaal 5 inch, ook de Ultrapixel cameramodule gaat op de schop. Dat wordt namelijk een model met twee sensoren waardoor de scherptestelling, fotokwaliteit en diepteweergave beter worden. Het lijkt er dus op dat hij óf een hele grote lens krijgt, of twee aparte lenzen.

Eind maart in de winkel

Aan het veelgeprezen design van de huidige HTC One zou niet teveel worden gewijzigd. Geen revolutie maar een evolutie, dus. Men verwacht dat de HTC One-opvolger eind maart uitgebracht wordt, wat een debuut ergens in februari goed mogelijk maakt. Hij zou verder een van de nieuwste Snapdragon processors krijgen, vermoedelijk de 800 die ook in de Galaxy Note 3, Xperia Z1 en Lumia 1520 zit.4 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
@mpwpeter: Supersnel gefixt! Mooi werk.
Krijgt hij een grote scherm? Foutje moet kunnen denk ik maar.
Als HTC een beetje bij wilt blijven dan zou een snapdragon 805 logischer zijn. (als hij dan al uit is) Niet dat de nieuwe soc zoveel beter is. maar marketing technische.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).