‘Opvolger iPhone X krijgt ondersteuning voor stylus’

iPhone krijgt ondersteuning voor Apple Pencil
De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

De iPhone maakte de stylus in één klap overbodig, maar als de geruchten kloppen, dan kun je er binnenkort toch weer mee aan de slag. De opvolger van de iPhone X zou ondersteunin gaan bieden voor de 5,8″ iPhone X en 6,5″ iPhone X Plus. De goedkopere 6,1″ iPhone met LCD-scherm zou die ondersteuning niet krijgen.

De geruchten zijn afkomstig van het Taiwanese Economic Daily News. Aangezien zij dichtbij de leveranciers van Apple zitten beschikken ze wel vaker over inside information. Het medium meldt helaas niet of de iPhone een speciale Apple Pencil krijgt of dat het gaat om ondersteuning voor de iPad-variant.

Apple heeft lang volgehouden dat je geen stylus nodig hebt als smartphonegebruiker. Toch zal Tim Cook moeten toegeven dat het pennetje van toestellen als de Samsung Galaxy Note 9 best lekker werkt.

10 reacties

 1. Wederom iets adopteren wat eerst onzin was en totaal onzinnig.
  Oh wacht, Apple gaat het voor het eerst ‘goed’ implementeren ….

  Je moet nu eens kijken hoeveel Apple users wireless Charger .. Was tot een jaar geleden ook allemaal maar BS en een gimmick.
  Inmiddels zitten ze te wachten op dat grote wireless charging dock en is het helemaal de shit.

  Zo voorspelbaar.

  • @turbobrick: Dat is toch briljante marketing? Aan de andere kant, mijn iPhone kan draadloos opgeladen worden, heb het nog geen een keer gedaan, eigenlijk. Ik geloof dat het wel handig is in auto’s waarbij je direct kan laden en Apple Car Play (of Android Auto bij een Android device) kunt gebruik. Enige waar ik echt profijt bij heb is het veel sneller kunnen laden. Even aan de iPad lader (of MBP) en het toestel zit in no time vol. Dat is serieus prettig.

   • @willeme: Willem het is ook erg handig naast je bed. Je legt hem op de lader en klaar.
    Niks geen geplug of wat dan ook.
    Oppakken en weg ben je.

    Natuurlijk is een stekker steken geen hele klus maar enkelt neer leggen is altijd handiger en natuurlijk sneller.
    Geld ook in de auto .. ook als je auto die feature niet hebt dan koop je een houder bijv die dat wel heeft. Hang hem erin en het systeem vergrendeld automatisch en begint met laden.
    Pak de telefoon op en hij ontgrendeld en laden stopt.

    Het lijkt allemaal overbodig tot dat je er gebruik van maakt.

    • @turbobrick: stylus nutteloos voor 99% van de huidige gebruikers. Draadloos laden zowiezo nutteloos.

     Ik hoor maar weinig geluiden in de apple wereld van mensen die een stylus een mega gemis vinden. En ken persoonlijk nog geen iphone gebruiker die draadloos laad.

     Dus je kan alles wel weer over een kam scheren om je gelijk te halen … maar niemand schreeuwd moord en brand om een stylus.

     • @dgh74: je kent persoonlijk niemand met een iPhone die draadloos laad …
      Ondertussen bouwt Apple druk een draadloos laad station want bijna niemand laad draadloos … Ja tuurlijk.

      Puur omdat JIJ het niet gebruikt wilt niet zeggen dat het onzin is en niemand dat doet.
      Als de meesten in jouw omgeving niet de meest recente iPhones hebben dan gaat het sowieso niet.

     • @turbobrick: ik ken veel mensen met een x / 8 … niemand laad draadloos. Je kan het ook omdraaien … dat jij het een mega toevoeging vind om een telefoon op zijn rug op je nachtkastje te hebben liggen … wil nog niet zeggen dat iedereen dat wil.

      Ow en apple heeft ook de apple pencil voor een mega kleine doelgroep. Of een mac van 5000 euro. Ik ken niemand met die producten hoor. Dus waarom geen laadmat bouwen die bijna niemand zal gebruiken ( naar verhouding ). Wanneer ze er 1 miljoen gaan verkopen en het een suc6 is … dan betekend dat het overgrote deel niet draadloos laad gezien de verkoopaantallen van de x / 8

      Je snapt het niet .. en je zal ut nooit snappen. Geeft niet hoor … tjuzzels

    • @turbobrick: ow en als je je hersen zou gebruiken … hoeveel mobiele apparaten gebruiken een stylus ? Maar een heeeeeeel klein deel … 3 keer raden waarom … ER IS AMPER VRAAG NAAR.

     En voor die beperkte vraag (1%) is er straks de optie op de iphone. Non nieuws. … niet spannend

    • @turbobrick: Met die laatste zin moet ik je volkomen gelijk geven. Als je een telefoon van een paar jaar terug pakt (of laptop of een ander device) dan geloof ik wel dat je stiekem best gewend bent geraakt aan de nieuwe features. Zo’n oplaad matje mag er overigens wel bij voor dat geld. Zelfde voor de EarPods. Als Apple ervan overtuigt is dat alles draadloos is, moet je de draadloze onderdelen er ook bij leveren. Nu kost een iPhone X 1350 euro. Dan komt er een matje bij voor 80 euro om te laden en 140 euro voor de draadloze oordopjes… Dat ze er mee wegkomen zegt wel wat over de marketing afdeling. Die doet goed werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *