‘Opvolger iPhone X moet buigbaar worden’

Auteur: , 4 Reacties
iPhone X

Wat is Apple van plan na de iPhone X? Deze analist denkt het te weten.

De iPhone X moest de toon zetten voor de komende jaren, maar echt lekker loopt de verkoop niet. In 2019 moeten we het waarschijnlijk doen met een opvolger in hetzelfde jasje, maar voor 2020 heeft de techgigant ambitieuzere plannen. Dan moet de eerste buigbare iPhone op de markt komen.

Samsung heeft al eerder door laten schemeren dat het aan een buigbare smartphone werkt, maar de Zuid-Koreanen zijn nog niet klaar om zo’n toestel in de winkels te leggen. Apple zou nu samen met LG proberen om zijn concurrent in te halen, zodat in 2020 de buigbare iPhone klaar is voor productie.

De eerste stap is al gezet met de switch naar OLED-schermen, want die zijn flexibeler dan de traditionele LCD-panelen. Het gaat nog een stap verder om het toestel altijd te kunnen buigen, maar daar heeft Apple over twee jaar vast een oplossing voor.4 reacties

Iets zegt me dat dit nog een aantal generaties gaat duren, Maar dat china en korea hier 2-3 jaar eerder mee gaan komen.
Gek gokje hoor ik weet het.
Apple fanboys:

Als Apple het eerst is; “Apple de pionier en de rest volgt!!”

of

Als Apple na 5 jaar eindelijk met iets komt wat de concurrentie al lang heeft; “Apple perfectioneert het voordat ze het op de markt brengen!”
@ffw88: Ik zie niet in waarom dat laatste niet waar is?

Er zijn legio voorbeelden waarin Apple later met iets kwam maar het wel een gigantisch succes maakte.

Met de Smartphone, Tablet en online Applicatie winkel als recente voorbeelden.

Het is wel heel kortzichtig om dat te ontkennen.
@donstil: omdat dat laatste een excuus van de fanboyssszzz is als Apple een keer niet (zo vaak) het eerst met iets op de markt komt. En als ze dat een keer wel zijn dan bouwt ineens iedereen Apple na.

Wat jij zegt zijn 2 aparte dingen; “iets perfectioneren” en “een gigantisch succes maken”. Want iets is pas een succes als de verkoopcijfers dat aantonen, niet de perfectie van een product. Zie de Apple watch bijvoorbeeld..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).