Opvolger van deze Netflix hitfilm verschijnt volgend jaar

Opvolger van deze Netflix hitfilm verschijnt volgend jaar
De Amerikaanse streamingdienst heeft een datum gecommuniceerd.

In 2018 verscheen de Netflix hitfilm To All The Boys I’ve Loved Before. Een romantisch tienerdrama gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Jenny Han. De film werd goed ontvangen. Op dit moment heeft de titel een IMDb-score van 7.2, wat tamelijk goed is voor een film. Populaire tv-series scoren over het algemeen altijd wat hoger. De IMDb-score is gebaseerd op bijna 66.000 ratings.

Na de release van de eerste film werd al vrij gauw duidelijk dat er een tweede film ging volgen. Nu heeft Netflix bekendgemaakt wanneer we dit tweede deel mogen gaan verwachten. To All The Boys I’ve Loved Before 2 verschijnt namelijk op 12 februari op Netflix. Een tactisch goede datum, want dat is een paar dagen voor Valentijnsdag. Een goed excuus om deel twee te kijken natuurlijk.

De verwachting is dat ook dit tweede deel een succes gaat worden. Netflix heeft in elk geval goede hoop. De streamingdienst heeft namelijk groen licht gegeven voor een derde deel. To All The Boys: Always and Forever, Lara Jean is op dit moment in productie. Deze titel zal naar verwachting in 2021 op Netflix verschijnen, al is daar nog officieels niets over bekend.

Lees ook: deze klassiekers verdwijnen in augustus van Netflix [trailers]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *