Opvouwbare smartphone? Samsung wil meer

But why?
Opvouwbare smartphones? Wat dacht je van een laptop?!

Samsung zet zich keihard in op opvouwbare toestellen. Zo is de onthulling van de opvouwbare smartphone van Samsung niet meer ver weg. Recentelijk werd daarentegen ook bekend dat het meer dan een smartphone is. Samsung gaat nog een stapje verder en maakt een laptop met vergelijkbare technologie.

Jazeker, ook laptopschermen zouden volgens Samsung vouwbaar moeten worden, zo meldt de Korean Helard. Omdat er nog nauwelijks flexibele toestellen op de markt zijn, is het moeilijk om te zeggen of dit een groot succes gaat worden. Analisten van Samsung denken daarentegen ongetwijfeld dat deze gimmick mainstream gaat worden, want nu is er dus ook een laptop in de maak.

Maar het Zuid-Koreaanse merk is niet op zoek naar een gimmick-gadget en stelt al vaker dat het écht wat moet toevoegen. Met een vast toetsenbord is een laptop immers altijd opvouwbaar maar slechts zo klein als dat het toetsenbord toelaat.

Alles wat we tot dusver weten is dat Samsung’s laptop een AMOLED scherm krijgt dat kan buigen. Wat de toegevoegde waarde daarvan dan precies gaat zijn, laat Samsung in de kleine onthulling niet weten. Ik hoop in elk geval niet dat ze deze high-tech vingerafdrukscanner achter het laptop-scherm verwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *