ORA-X is een slimme hoofdtelefoon met een head-up display

Auteur: , Geen reacties
ORA-X

Maar wat kun je er precies mee?

De ORA-X hoofdtelefoon is een concept dat afkomstig is van Optinvent CTO. Met het head-up display is het mogelijk om bijvoorbeeld een muziekvideo te kijken, terwijl hoge kwaliteit audio je oren strelen. Als je geen zin hebt in beeld, kun je het display omhoog schuiven.

Het apparaat wordt aangestuurd door een 1.2GHz processor en beschikt over 2GB aan RAM geheugen. Dit alles draait op Android’s Lollipop. De batterij in de hoofdtelefoon heeft een capaciteit van 2000 mAh. Eigenlijk kun je spreken over een soort tablet, verwerkt in en audio device.

De hoofdtelefoon ondersteunt tevens Bluetooth 4.0, WiFi, micro USB en je kunt er 8GB aan bestanden op kwijt. Ook is een accelerometer, gyroscoop en een kompas verwerkt in de mini-computer. Eigenlijk is het woord hoofdtelefoon oneerbiedig voor dit stukje techniek.

Het project is te bekijken op Indiegogo. Met nog 10 dagen te gaan, is het doel van 60.000 dollar op tijd bereikt. Als early bird kun je voor 350 dollar beschikken over de ORA-X. Het audioapparaat is te bestellen in het zwart of wit.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).