Orée brengt papier en techniek samen met slimme stylus

Stylograph
Voor de schetser die ouderwets papier verkiest boven digitaal tekenen.

Met een apparaat als de iPad Pro kun je met de (veel te dure) iPencil tekenen of aantekeningen maken op het scherm. Dit gaat vloeiend en vlot, maar haalt het ouderwetse gevoel van tekenen op papier weg. Het Franse Orée mengt zich in de discussie en komt met een slimme stylus.

Met de Stylograph is het mogelijk om creatief los te gaan op speciaal papier, waarna je aantekeningen digitaal worden overgezet door middel van een Android of iOS apparaat. Het Franse bedrijf zegt hiermee het ouderwetse tekengevoel te willen creëren, terwijl je gebruik maakt van de nieuwste technieken. Bovendien blijven je schetsen digitaal bewaard.

De stylus gaat zo’n twee dagen mee op een batterijlading. Dankzij de lithium-ion accu is de pen eenvoudig en snel op te laden. De uitvinding is echter niet nieuw. Een aantal jaren geleden zagen we de Livescriber voorbijkomen. Deze is tevens de helft goedkoper in aanschaf dan de Stylograph. Orée heeft namelijk een prijskaartje van 300 euro gehangen aan de stylus. Hiervoor krijg je de koperen Stylograph, een lederen notitieboek met 190 vellen papier en toegang tot een gratis te downloaden app.

App

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *