‘OS X Yosemite vanaf 14 oktober beschikbaar’

Auteur: , 2 Reacties
OS X Yosemite waarschijnlijk vanaf 14 oktober beschikbaar

Terwijl Microsoft druk bezig is met Windows 10, werkt Apple stilletjes verder aan zijn eigen nieuwe besturingssysteem: OS X Yosemite.

Apple maakte namelijk de laatste testversie van het besturingssysteem beschikbaar voor developers. Apple introduceerde de nieuwe OS X afgelopen zomer en liet toentertijd weten OS X Yosemite te lanceren in de herfst. Het ziet er naar uit dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren, aangezien het techbedrijf een evenement zou plannen voor 14 oktober, zo meldt iCulture. Ook @KoenvanH op Twitter kwam tot deze ontdekking.

OS X 10.10, oftewel Yosemite, zorgt voor een grote verandering in design, waardoor het meer raakvlakken heeft met iOS 7 en 8. Daarnaast brengt de update een nieuwe feature met zich mee: Continuity. Hierdoor wordt het mogelijk om werkzaamheden op je telefoon meteen voort te zetten op je Mac of andersom.

Apple voert ook de nodige veranderingen door in de webbrowser Safari, Mail en hoe je bestanden kunt uitwisselen tussen iOS en OS X, bijvoorbeeld door gebruik te maken van iCloud.2 reacties

Ik draai al een meer dan een maand op yosemite. Het is echt een verademing! Echt een prachtig design met veel ios invloeden wat betekent dat alles erg intuïtief werkt. Weer een kunstwerkje van Apple!
@SCscreamGT2: Ik zie echt geen verschil met andere releases van afgelopen jaren, en toch werkt het steeds weer intuïtief, en andere van die romige termen. Als de vorige versie dat al is, hoe kan de volgende versie dat dan opnieuw toevoegen? Apple logica… En een verademing, ik dacht dat alles van Apple legendarisch goed was, was het vorige dan slecht? Is this real life?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).