Oude model Nintendo Switch wisselen voor een nieuwe?! [updated]

Auteur: , Geen reacties
Oude model Nintendo Switch wisselen voor een nieuwe?!

Natuurlijk zijn hier wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

Recent werd bekendgemaakt door Nintendo dat de Switch een upgrade heeft gekregen. Aan het uiterlijk van de handheld is niets veranderd. Wel heeft de batterij een update gekregen, waardoor het apparaat langer meegaat op een volle lading.

Nu kan het zo zijn dat je recent een Nintendo Switch hebt gekocht. En dan hebben we het over het oude model. Normaal gesproken dikke vette pech, maar Nintendo speelt voor good guy. Het Japanse bedrijf heeft een actie opgezet. Je kunt je oude model Switch inwisselen voor een gloednieuw exemplaar.

Een vereiste is wel dat je het apparaat nĂ¡ 17 juli nieuw hebt gekocht. Rond die datum kondigde Nintendo de nieuwe variant aan. De inruil-case kwam in de Verenigde Staten aan het licht. De kans is aanwezig dat de actie alleen in Nintendo Noord-Amerika van kracht is en hier in Nederland niet werkt. Check dit dus van tevoren alvorens je een gat in de lucht springt van enthousiasme. (via Reddit)

Update: Het klonk ook te mooi om waar te zijn. Een woordvoerder van Nintendo laat tegenover The Verge weten dat er geen inruilprogramma bestaat.

Lees ook: zo zag je de Nintendo Switch nog niet eerderEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).