Outlook vernieuwt met gifjes en like-knop voor je e-mails

Outlook vernieuwt met gifjes en like-knop voor je e-mailsGebruik jij Outlook nog steeds met veel plezier, dan kan je binnenkort gebruik maken van de nieuwe functies.

De webversie van Outlook heeft namelijk een update gekregen. Microsoft heeft er voor gezorgd dat gebruikers vanuit de inbox kunnen chatten of bellen via Skype. Daarnaast is het ook mogelijk om gifjes toe te voegen aan e-mails. Maar dat is niet het enige: er worden zelfs Facebook-achtige functies toegevoegd aan de dienst. Geloof het of niet, binnenkort kan je zelfs e-mails liken en andere personen taggen in de mail. De like-functie is vooral bedoeld om de afzender van de mail te laten weten dat je het bericht ontvangen hebt, zonder iets terug te sturen.

Ook zorgt Microsoft ervoor dat Outlook beter samenwerkt met Office. Je kan bijvoorbeeld Word- of Excel-documenten rechtstreeks bewerken vanuit je mail. Al deze nieuwe functies zijn als eerst uitgerold in Noord-Amerika, maar het zal niet lang duren voordat de rest van de wereld aan de beurt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *