Alle overige Apple aankondigingen op een rijtje

Apple aankondigingen
Er is vandaag écht voor ieder wat wils.

Apple sloot gisteren niet voor niets even haar Apple Store-deurtjes. Vandaag zijn we namelijk getrakteerd op een overload aan nieuwe producten. Zo is er een nieuwe 9,7-inch iPad, een rode iPhone 7 en twee nieuwe versies van de kleine iPhone SE. Maar er was nog veel meer nieuws gepresenteerd door Apple vandaag.

Meer geheugen voor iPad Mini 4
De kleinste tablet van Apple wordt voorzien van een minieme upgrade. De 7,9-inch tablet is vanaf nu beschikbaar in een 128GB-variant, waardoor tegelijkertijd het 32GB-model verdwijnt. Een kleine prijs heeft het apparaatje echter allerminst: de Mini is pas verkrijgbaar vanaf 489 euro, wat hem duurder maakt dan de nieuwste iPad.

Apple Clips
Dat de mannen van Tim Cook vandaag met een app op de markt zouden komen, had waarschijnlijk niemand verwacht. De gratis applicatie (ja echt gratis) Clips moet ervoor zorgen dat je zelfgemaakte video’s opfleurt en deelt met je vrienden en kennissen. Let op: het is geen sociaal netwerk zoals Facebook of Instagram, maar meer een hulpmiddel om snel beeldmateriaal te bewerken en versturen naar anderen. Je zou het dus een héél klein beetje mogen vergelijken met Snapchat.

Apple Watch bandjes en iPhone hoesjes
Nee, vandaag is er geen nieuwe Apple Watch gepresenteerd. In plaats daarvan mag je je huidige horloge voorzien van kleurrijke nieuwe bandjes. Ook zijn er nieuwe iPhone-hoesjes beschikbaar gekomen. Al deze nieuwe frutsels kun je vanaf vandaag bestellen in de Apple Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *