Overleef de apocalyps met deze brommer van Motopeds


Als het einde der tijden nadert, en de straten zijn vergeven van de dolende zombies, dat is een fatsoenlijk transportmiddel nooit weg. Onze collega’s van Autoblog verzamelden eerder al eens de tien beste voertuigen om de zombie-apocalypse mee te overleven, maar als je meer van de tweewielers bent is dit wellicht een beter optie. Let je op, Daryl?

Survival Bike : Black Opps Edition

Het bedrijf Motopeds heeft onlangs de Survival Bike : Black Opps Edition gepresenteerd. Een soort gemotoriseerde mountainbike in schutkleuren. Komt met zowel trappers als een viertaktmotortje. Om te kunnen overleven in de wildernis komt de fiets met een aantal onmisbare gadgets. Denk aan een klapschep, een altijd handige Tomahawk, een Barnett Recruit kruisboog (zo’n ding), klimgerei, LED-verlichting en een paar jerrycans voor extra peut. Daarnaast zitten er nog drie messen op en aan.

Het enige dat we missen is een houder voor je afgezaagde shotgun, als laatste redmiddel. Ook had het motorgedeelte wellicht iets beter beschermd mogen worden tegen opspattende stenen van het voorwiel, maar een kniesoor die daar op let als er een meute hersendode zombies achter je aan slentert.

Motopeds heeft voor deze variant niet gespecificeerd wat voor motor ze gebruiken, maar op eerdere edities hebben ze met een cilinderinhoud variërend van 49 tot 155 cc gewerkt. De prijs voor deze survivalfiets is nog niet bekend gemaakt.

[lg_folder folder=”Motopeds/Survival_Bike_Black_Opps_Edition/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *