Oxboard: eindelijk een stoere variant op de Segway

Oxboard: eindelijk een stoere variant op de SegwayWe kennen allemaal de Segway, maar tegenwoordig zijn er steeds meer vergelijkbare transportmiddelen. Een daarvan is de Oxboard.

Het board valt onder de noemer ‘persoonlijk transportmiddelen’ en is te gebruiken om kleinere afstanden af te leggen. De Oxboard, een Nederlandse vinding, is in ieder geval een stuk makkelijker te gebruiken dan de Segway. Tijdens je ritje op de Oxboard is het apparaat namelijk constant bezig om zichzelf te balanceren.

Het board draait op een accu, waarmee je ongeveer twintig kilometer kan afleggen. Het elektrische board haalt een maximale snelheid van tien kilometer per uur. Gebruikers hoeven in ieder geval niet bang te zijn om plotseling stil te staan met een lege accu, want op het board kan je namelijk de benodigde informatie aflezen. Het duurt ongeveer drie uur voor een lege accu weer volledig opgeladen is.

De vraag is of het board ook echt gaat aanslaan, want een beetje beweging is natuurlijk nooit slecht. De Oxboard is voor 799 euro te bestellen in de kleuren rood, wit en zwart. (via groen7.nl)

[gv data=”YH0JczXRtE”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *