Pakistaan bouwt huis met verkoop van 1 WordPress thema

Pakistaan bouwt huis met verkoop van 1 WordPress thema
Soms heb je maar een beetje kennis van coderen nodig om je eigen droomhuis te kunnen bouwen.

Dat is de Pakistaanse Muhammad Haris nu in ieder geval aan het doen. Samen met zijn zakenpartner Luke Beck is hij het bedrijf Themefusion begonnen. Samen hebben ze het Avada WordPress thema ontwikkeld. Op de site van Themeforest is het al tijden het best verkochte thema. Dat heeft beide heren dan ook zeker geen windeieren gelegd.

Het is namelijk al meer dan 80.000 keer verkocht voor een prijs van 58 dollar. Daarmee hebben beide mannen dus omgerekend 3.480.000 dollar verdient. Met het geld bouwt Muhammad nu een huis met drie verdiepingen voor zijn gehele familie. Of Themefusion nog met een nieuw thema komt is niet bekend, maar met het succes van Avada lijkt me dat ook nog niet echt nodig. (via: Business Insider)

[gv data=”uQBL7pSAXR8″][/gv]

5 reacties

    • @fiets: Ligt aan jou, niet aan Apparata.

      WordPress is een tool(tje) waarmee het doorsnee volk gemakkelijk een slimme website kan bouwen zonder daarvoor kennis te hoeven hebben van scriptingtalen als php, perl, c++ enz. Veel blogs die je op internet ziet zijn met WordPress gebouwd. WordPress kan je ook aanpassen met thema’s zoals dat ook op je smartphone kan bijv. Deze meneer heeft dus een thema gemaakt wat blijkbaar in de smaak viel en is hiermee binnen gelopen.

  1. Denk trouwens dat je de verkopen van dat theme niet direct kan vermenigvuldigen met de verkoopprijs, het lijkt me dat themeforest ook een percentage pakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *