Past deze tv bij jou in de woonkamer?

LG TV van 111-inch
Of eigenlijk televisies. Dit zijn namelijk drie 65-inch Ultra HD OLED tv’s van LG bij elkaar geplakt. 111-inch tvspektakel, recht voor je raap.

LG kwam de show stelen op het IFA in Duitsland met zijn TV-lineup. Naast dit 111-inch televisiewonder bracht LG ook een 55-inch tv met aan allebei de kanten een scherm. Ideaal om midden in de woonkamer te plaatsen zodat de mannen voetbal kunnen kijken en de vrouwen aan de andere kant de zoveelste talentenjacht. De totaaldikte van het scherm bedraagt slechts 5.3 mm.

LG TV met dubbel scherm

De twee televisies zijn voor nu nog prototypes van LG maar het Zuid-Koreaanse bedrijf is van plan om deze type’s door te ontwikkelen voor de verkoop, gericht op de zakelijke markt. Verder toonde LG nog een derde tv. Deze televisie van 55-inch groot is nog geen 1mm dik waardoor het de naam “wallpaper” OLED display krijgt. Via magneettechnologie moet het eenvoudig zijn om het ultradunne scherm op te hangen aan de muur. Als we Dr. Ching W. Tang, de grondlegger van de OLED technologie, mogen geloven zijn OLED schermen de absolute toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *