Dit is Bloodborne [incl patch voor laadtijden]

Patch maakt einde aan lange laadtijden in Bloodborne
Al begonnen aan de nieuwe horrorsensatie Bloodborne? Dan kan het zijn dat je te maken krijgt met irritant lange laadtijden. Geen nood, een fiks is onderweg.

De maker van de PS4-sensatie Bloodborne werkt aan een patch voor het spel. Spelers worden bij het wisselen van zones namelijk geconfronteerd met laadtijden die oplopen tot zo’n 45 seconden. Irritant, aangezien je in maar één zone wapens en uitrustingen kunt aanschaffen. Uitgever Sony heeft aangegeven dat ze met een update bezig zijn die de laadtijden zal inkorten.

“Het ontwikkelteam is op dit moment bezig met een patch voor Bloodborne, waarin ze de laadtijden willen verbeteren en een aantal bugs oplossen. We komen zo snel mogelijk met meer informatie.”

Voor wie onder een steen heeft geleefd, een samenvatting van Bloodborne

Bloodborne is een volledig nieuwe RPG van de Japanse ontwikkelaar From Software: bedenkers van de actie-RPG’s Demon’s Souls en de Dark Souls series. Games die er om bekend staan uitdagend te zijn doordat strategische gevechten in een rap tempo achter elkaar plaatsvinden. Bloodborne is de spirituele opvolger in de reeks, maar moet door de lagere learning curve toegankelijk zijn voor het grote publiek. Het gevaar ligt desondanks overal op de loer. Het is nogal bloederig, hence de naam Bloodborne.

In de game reis je af naar de negentiende-eeuwse stad Yharnam. Hier vind je op elke hoek van de straat gestoorde wezens, waanzin en kijk je de dood constant in de ogen aan. Je kunt er ook voor kiezen om samen in co-op modus ten strijde te trekken. Het single- en multiplayer gedeelte zijn nauw met elkaar verbonden. Onderweg kom je grafstenen en berichten tegen van andere (gesneuvelde) spelers, met bruikbare tips. Ook is het mogelijk om online tegen bedevaartgangers te strijden. Of breek in binnen in de speelwereld van een ander.

[gv data=”G203e1HhixY”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *