‘PC-versie Grand Theft Auto V komt deze herfst al’

PC-versie Grand Theft Auto V komt deze herfst al
Ook handig. Doe je er als gamebouwer alles aan om je producten geheim te houden, gooit chipmaker Nvidia roet in het eten door tijdens een gesprek over de winstcijfers doodleuk te melden dat er een PC-versie van GTA 5 komt. En wel deze herfst.

De nieuwste editie van Grand Theft Auto wordt voor de Xbox 360 en Playstation 3 op 17 september onthuld, maar de komst van een pc-versie is nog hoogst onzeker. Echter, toen Nvidia-topman Chris Evenden het woord nam kwam daar snel verandering in. Hij oreerde over de pc-markt en dat gamers een belangrijke klantengroep blijven voor de chipmaker, zeker met deze lading games op komst:

“Many consumers look for PC as a general purpose device they can use for browsing, email, social media video. But much of this can be better served by a tablet. In contrast, gamers are preparing their systems for a strong roster of games coming this fall, including blockbuster franchises, such as Call of Duty: Ghosts, Grand Theft Auto V and Assassin’s Creed IV.”

Deze uitspraak van Nvidia Рdie ongetwijfeld beter op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen Rockstar Games dan de gewone consument Рgecombineerd met de eerdere Rockstar-vacature voor een PC-port specialist brengt een PC-versie van GTA 5 wel heel dichtbij. Of zou het toch aan die petitie hebben gelegen? Hoe dan ook: deze herfst een PC-versie van GTA V klinkt ons als iets t̩ overdreven.

[lg_folder folder=”0_Games/GTA_V/Screenshots_gameplay/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

11 reacties

  1. Haha, blijft mooi zulke achterloze uitspraken. Maar voor ons wel mooi natuurlijk, alhoewel ik nog moet zien of de game werkelijk in de herfst naar de pc komt, lijkt mij wat vroeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *