Pebble Steel: eindelijk de looks van een echt horloge

Auteur: , 1 Reactie

Zojuist aangekondigd op CES Las Vegas: de nieuwe Pebble Steel smartwatch. Nu nog gelikter.

De smartwatch van Pebble is overduidelijk één van de populairste klokjes op de markt van slimme horloges. Vandaag werd de nieuwste variant onthuld. De Pebble Steel heeft een sterker glas, genaamd ‘Gorilla Glass’, maar dat is niet de belangrijkste wijziging.

Het vorige Pebble-model had een kunststof behuizing en bandje. Daar was niet iedereen even blij mee. Zoals de naam Pebble Steel al aangeeft, is de grootste verandering de stalen behuizing en dito band. Hierdoor krijgt het horloge een wat volwassenere uitstraling. Echter, er is ook gedacht aan mensen die de ‘touch of steel’ niet prefereren. Het horloge wordt namelijk geleverd met een stalen band én een lederen band.

Technisch gezien is er weinig veranderd aan de Pebble smartwatch. Ook de Steel heeft drie bedieningsknopjes en is via Android of iOS te verbinden met je smartphone. Een volledig opgeladen Pebble Steel werkt ongeveer 5 tot 7 dagen.

De populariteit van de Pebble smartwatch is niet onopgemerkt gebleven. Binnenkort kun je in de appstore van Pebble terecht voor smartphone app’s van Foursquare, Yelp, Mercedez-Benz en GoPro.

De vernieuwingen hebben de prijs van de Pebble Steel aardig opgedreven. Het vorige model van Pebble kostte 150 dollar, de Steel mag je hebben voor 250 dollar.1 reactie

Met stalen band in het zilver, dan is ie voor mij af. Wel jammer van de exorbitante prijsverhoging.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).