Pebble Time Steel: stalen upgrade voor de Pebble Time

Pebble-Time-Steel
Nog geen week na de onthulling van de Pebble Time presenteert Pebble de Pebble Time Steel, die ook via Kickstarter verkocht wordt.

Tijdens het Mobile World Congress kondigde Pebble de Pebble Time Steel aan, een premium metalen versie van de Time. De volledige smartwatch is gemaakt van roestvrij staal, en is verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart en goud.

Betere batterij
Voor de rest is hij grotendeels hetzelfde, al is hij één millimeter dikker. Ook bevat de Steel een betere batterij, die tien dagen mee moet gaan in plaats van zeven. Daarnaast wordt de wearable geleverd met een stalen en een leren polsbandje.

Pebble-Time-Steel

Smartstraps
Ook onthulde Pebble vandaag de Smartstraps, slimme horlogebandjes die door ontwikkelaars volgestopt kunnen worden met extra techniek en nieuwe functies. Denk hierbij aan GPS, NFC of een uitbreiding voor de batterij. Volgens CEO Eric Migicovsky krijgt de Pebble Time op deze manier modulaire functies, wat de houdbaarheid van de smartwatch ten goede moet komen. Een horlogebandje vervangen is immers goedkoper dan een compleet nieuw horloge kopen.

Wijzig je donatie
Bij een donatie van 250 dollar op de Kickstarterpagina van de Pebble Time Steel, kun je jouw eigen exemplaar bestellen. Vorige week vestigde Pebble nog een record door binnen een uur 500.000 dollar op te halen voor de Time. Dit project is nog niet afgelopen, dus is er de mogelijkheid voor donateurs om hun donatie aan te passen, zodat ze de Time in kunnen ruilen voor een Time Steel.

Pebble-Time-Steel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *