Peperdure Lamborghini smartphone slaat de plank mis

Nieuwe Lamborghini Alpha One
Je huidige toestel is waarschijnlijk nog beter dan deze drol van een smartphone.

Het is waar dat in enkele gevallen de smartphone die iemand gebruikt wat zegt over zijn of haar persoonlijkheid. Zo hebben we de budget-gebruiker, die alles simpel wil houden, of de consument die ieder jaar het nieuwste van het nieuwste wil hebben. Waar we echter gebruikers van de nieuwe Lamborghini Alpha-One in moeten categoriseren, zijn we nog niet over uit.

Tonino Lamborghini

Dat ze van glitter en glamour houden? Leer echt helemaal het einde vinden? In ieder geval zijn ze een dief van hun portemonnee, want voor dit peperdure apparaat van 2.450 dollar krijg je specs die vorig jaar ‘goed’ te noemen waren, maar nu, zeker in combinatie met de prijs, verre van speciaal zijn.

Zo is er een 5,5 inch scherm aanwezig met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een Qualcomm Snapdragon 820, 4GB RAM met 64GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen, 3250 mAh aan accucapaciteit en een 20 megapixel-camera op de achterkant en 8 megapixel-frontcamera.

Tonino Lamborghini

Met name het design van de Tonino Lamborghini Alpha-One doet ons denken aan een slechte Sony Xperia-copycat. De 2.450 dollar die je neer moet leggen in de Lamborghinimobile webshop voor dit aparte stukje technologie met heel veel leer komt met nul extra’s. Maar hey, je moet wat over hebben om het rijkeluisleven na te bootsen, toch?

Het kan overigens nog duurder, deze Lambo smartphone kostte 6.000 dollar.

PS: Tonino Lamborghini, de zoon van automerk-oprichter Ferruccio Lamborghini, plakt zijn achternaam dolgraag op allerhande apparaten.

Nog geen reacties

 1. Vroeger(van horen zeggen, met 22 lentes jong geen eigen oordeel kunnen vellen) was het stoer om een eigen auto te hebben, ookal was het een barrel. Nu is het stoer om de nieuwste dure telefoon te hebben. Hier speelt Lamborghini prima op in, verkocht word die toch wel

 2. Specs zijn redelijk up-to-date toch? Ben tegenwoordig niet meer zo bewust van nieuwe smartphones en de bijbehorende specs, maar een WQHD resolutie is eigenlijk al onnodig. Alles boven HD is gewoon accuverspilling op een scherm van 5.5 inch. 4GB geheugen is gewoon goed. Processor lijkt me ook goed. 64GB opslag is ook royaal.

  Zou hem desondanks zelf nooit kopen, maar om te zeggen dat de specs slecht zijn?

 3. Ik mis even waarom dit nou zo’n mislukking was. De specs zeggen mij niet heel veel, dat ie enorm overpriced is is wel duidelijk. Maar zo zijn er wel meer producten die je alleen koopt coor het merk.
  Vielen de verkoopcijfers tegen ofzo?

 4. Lijkt mij juist de perfecte telefoon voor de doelgroep! Specs zijn voldoende voor hedendaags gebruik , prijs past prima bij de ‘beleving’ en ’t ziet er anders uit dan de meeste telefoons. Kortom, volgens mij slaan ze de plank prima raak, bij de doelgroep waar ie voor is. Bij de auto’s is ’t niet anders.

 5. Daarom heb ik die Vertu telefoons ook nooit begrepen. Wie gaat er nou een telefoon kopen van ettelijke duizenden euro’s, met gewone knoppen?
  Waar iedereen whatsapp gebruikt, zit jij nog met je T9

 6. Wel eens van Vertuu gehoord?
  Ik was een paar jaar geleden in de flagshipstore van dit merk in Dubai, daar hadden ze een exemplaar van 450 duizend euro.
  Over overpriced gesproken, maar blijkbaar is er een markt voor.
  Zo gezien is deze Lambo een armeluisspeeltje

 7. wat een flutartikel, en dat op een blog dat helemaal apple geil is, welke iphone heeft een schermratio van 2560 bij 1440 pixels ? en welke iphone heeft 4gb ram?

  geen die in 2017 zijn uitgekomen iig, o ja en dan komt er een nieuwe iphone uit met 2560 x 1440 en het hele publiek gaat uit zn dak alsof ze er nog nooit van gehoord hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *