Peperdure Samsung W2018 klaptelefoon gepresenteerd

Samsung W2018 klaptelefoon
Voor iedereen die het beste van het heden en verleden wil combineren.

Mocht je denken dat Samsung al helemaal klaar was voor dit jaar, dan heb je het mis. Na de ’traditionele’ smartphones zoals de Galaxy S8 en Galaxy Note 8, blijkt er ook nog tijd over te zijn voor een moderne flip-phone. De smartphonefabrikant presenteerde gisteren namelijk in China de W2018, een gloednieuwe klaptelefoon met hoogwaardige specs.

Samsung heeft flink uitgepakt met het nieuwe toestel. Zo zijn er onder andere twee schermen aanwezig: één 4,2 inch Full-HD-display aan de binnenkant en één 4,2 inch Super AMOLED-display met het beschermende laagje Gorilla Glass 5. De Samsung W2018 klaptelefoon is dus te gebruiken als smartphone én klaptelefoon.

Speciale aandacht is uitgegaan naar de camera van dit kekke apparaatje (via Weibo). De cameralens beschikt namelijk over een diafragma van f/1.5, waardoor je haarscherpe foto’s moet kunnen maken in omstandigheden met weinig licht. Is er meer dan voldoende licht, dan kan de camera dankzij optische beeldstabilisatie omschakelen naar een diafragma van f/2.4.

Verder bevindt zich een vingerafdrukscanner aan de achterkant en een Bixby-knop aan de zijkant. Ook is er USB-C ondersteuning, Android Nougat en 64GB of 256GB aan intern opslaggheugen in de Samsung W2018 klaptelefoon aanwezig. Helaas is de krachtpatser met zijn Snapdragon 835, 6GB RAM en een accucapaciteit van 2300 mAh exclusief voor de Chinese markt. Hoewel er geen officieel prijskaartje bekend is, moet het toestel meer dan 1600 euro kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *