Persfoto’s tonen de nieuwe LG G3 in volle glorie

Persfoto's tonen de nieuwe LG G3 in volle glorie
De aankondiging van het nieuwe topmodel van LG komt steeds dichterbij. Dat betekent dus ook dat er steeds meer foto’s gelekt worden.

Nu lijken de officiële persfoto’s via @evleaks gelekt te zijn vóór de aankondiging op 27 mei. De foto’s laten een witte en zwarte variant zien en tonen duidelijk overeenkomsten met de al eerder gelekte afbeeldingen.

Zo heeft de LG G3 de knoppen aan de achterzijde, net zoals zijn voorloper: de G2. Aan de rechterzijde van de camera zien we nu duidelijk de flitser zitten terwijl aan de andere zijde een zwarte uitsparing zit. Eerst werd er gedacht dat het misschien een tweede flitser zou zijn, maar deze foto’s laten iets anders zien.

De specificaties van het nieuwe toestel zijn ook al grotendeels uitgelekt. Zo weten we dat hij een Snapdragon 801-chipset krijgt met 3 GB werkgeheugen. Daarnaast heeft de G3 een 5,5 inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Op de foto’s is te zien dat de schermranden erg smal zijn, wat de telefoon visueel groter doet lijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *