Petcube: Speel met je huisdieren, ook als je niet thuis bent

Petcube
In je lunchpauze even met je huiskat spelen via het internet, de Petcube maakt het mogelijk.

De Petcube is een wifi-camera, met de toegevoegde mogelijkheid om je huisdieren te vermaken. Via een speciale smartphone app kun je namelijk niet alleen zien en horen hoe je kat/hond zich vermaakt terwijl jij weg bent, een ingebouwde laser kun je ook nog eens handmatig besturen door met je vinger over het touchscreen te glijden.

Entertainment op afstand
Het is ook mogelijk om de toegang tot de camera met meerdere mensen te delen, het enige wat ze hoeven doen is de iOS/Android-applicatie op hun smartphone zetten. Ideaal als je een hond hebt die zonder genoeg aandacht de buurt bij elkaar blaft, of als je gewoon even je huisdier wilt vermaken.

Petcube-app

De Petcube zelf is een relatief log blok met een glazen voorkant. Je voelt hem misschien al aankomen: het probleem met dit dierenspeelgoed is de breekbaarheid ervan. Als de opgefokte kat de herkomst van het laserlichtje weet te vinden kun je erop wachten totdat het beest naar de kubus springt, met alle gevolgen van dien.

200 dollar
De Petcube wordt op het moment gedemonstreerd op de CES beurs in Las Vegas. Vanaf volgende maand kun je de kubus bestellen voor 200 dollar via deze link.

[gv data=”B6A5AnPFrMw”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *