Pharrell Williams maakt videoclip van 24 uur

Pharrell Williams maakt videoclip van 24 uur
Hebben jullie even?

De muzikale eindbaas is met een nieuwe manier op de proppen gekomen om zijn singel en de bijbehorende muziekvideo onder de aandacht te brengen. Het geheel is namelijk in een productie van 24 uur gestopt. Een etmaal lang de zoetgevooisde stem van Williams met beelden van dansende blijhoofden, hier en daar afgewisseld door cameo’s van Steve Carrel, Jamie Foxx en Magic Johnson.

Langste muziekvideo ter wereld

Wie de clip checkt op 24hoursofhappy zal zien dat de video op je huidige tijdstip begint, waarna je zelf naar andere scenes kan doorscrollen en je favoriete momenten kan delen op de sociaalmedia.

‘Blurred Lines’ van Robin Thicke, Daft Punks ‘Get Lucky’, de soundtrack voor Man of Steel evenals het maken van muziek voor The Amazing Spiderman 2, en nu weer dit geintje. Is er ook nog een groot muzikaal project waar de producer / zanger NIET aan meewerkt?

Enfin, check de 24 uur durende, docht in een loop afgespeelde clip van ‘Happy’ HIER.

Eén reactie

  1. ik vind m geniaal, ik heb een aantal stukjes gekeken, maar iedere keer als je verder skipt wil je eigenlijk blijven kijken, maar dan bedenk je je, goh ik heb geen 24 uur om de hele clip te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *