Philips gaat 384.000 ledjes vervangen in de Allianz Arena

Philips gaat 384.000 ledjes vervangen in de Allianz Arena
De Duitse Allianz Arena stond al bekend om zijn kleurrijke buitenzijde. Alleen was de keuze in de kleuren beperkt tot rood, wit en blauw.

Voor ons Nederlanders natuurlijk prima, maar de Duitsers wouden toch wat meer variatie. Philips heeft nu de eer om het huidige systeem te vervangen voor zijn eigen ColorGraze systeem. Dat zullen er in totaal 8000 stuks worden waar 384.000 ledjes in verwerkt zitten.

Met het nieuwe ColorGraze systeem wordt het mogelijk om animaties af te spelen en eigengemaakte lichtshows te tonen. Naast de vervanging van het lichtspektakel heeft Philips ook een driejarig sponsorcontract getekend met de Allianz Arena. Met Bayern Munchen gaat het ook samenwerken op het gebied van merkcommunicatie. Dat zullen we dan ook zeker terug gaan zien in de animaties die worden getoond op de buitenzijde van het stadion.

Nog geen reacties

  1. Even voor de goede orde: als Philips de leds mag leveren, dan zullen ze waarschijnlijk worden geleverd door Philips Aachen. Daar zit een van de grootste productiefaciliteiten van led-systemen en daar is weinig Nederlands meer aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *