Philips introduceert nieuwe Urban Speakers: BR-1X en Dot

Auteur: , Geen reacties
BR-1X en Dot

Philips stort zich verder op de markt voor draagbare speakers en komt met twee speakers die, naar eigen zeggen, wel tegen een stootje kunnen. Ze hebben daarom een zachte behuizing gekregen.

BR-1X

De Philips BR-1X wordt aangeprezen als speaker die zowel binnen als buiten goed te gebruiken is. Voor beiden sitiuaties heeft ‘ie andere instellingen. Bij binnengebruik produceer de BR-1X een dieper basgeluid, terwijl je er buiten juist een ‘luid en stevig’ geluid mee kan maken. Ook kun je meerdere speakers aan elkaar koppelen, voor je eigen surroundsetje.

De ingebouwde lithium-polymeer accu gaat zes uur mee, en hij kan via het net of micro-usb worden opgeladen. Het bluetooth-bereik ligt op ongeveer 10 meter. Het uitgangsvermogen (RMS) van de 500 gram zware BR-1X ligt op: 2 x 5 Watt. Kosten: 99,99 euro.

Dot

De Dot is een kleiner, rond speakertje met waterdichte behuizing. Dankzij een automatische sensor kun je hem uitzetten door hem ondersteboven te draaien. Philips heeft aan deze bluetoothspeaker een prijs van 79,99 euro gehangen.
Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).