Philips komt met Android touchscreen-monitors


Beeldschermen waar je ook iets mee kunt zónder dat er een computer is aangesloten. Philips ziet het wel zitten en brengt twee monitoren uit met een aanraakscherm en het Android-besturingssysteem.

Het gaat om de Philips S221C4AFD en S231C4AFD. Ze hebben een 16:9 beelschermverhouding en een Full HD-resolutie. Ze komen in de maten 21 en 23 inch en draaien op een Tegra-processor bij een kloksnelheid van 1,6 GHz. De monitoren hebben 1 GB aan werkgeheugen en 8GB opslagruimte. Ze bieden daarnaast ondersteuning voor zowel een toetsenbord als muis.

Rechtop of plat

Philips heeft ze een standaard meegegeven waarmee de All-in-One-schermen geheel rechtop komen te staan, of bijna geheel plat gelegd kunnen worden. Naast thuisgebruik richt Philips zich namelijk ook op openbare gelegenheden waar je mensen iets op de monitor zou willen laten aanklikken. De mogelijkheden voor signaalinvoer zijn vga en mhl-hdmi. Ze zijn verder voorzien van twee 2.0 USB poorten, een sdhc-kaartlezer en een webcam (1 megapixel) aan de voorkant.

De S221C4AFD (21,5-inch) en S231C4AFD (23-inch)kosten respectievelijk €439 en €469 euro.

[lg_folder folder=”Philips/Android-all-in-one_monitor/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *