Philips komt met Blu-ray speler voor 4K-televisies

BDP7750 Blu-ray speler
Schitterend natuurlijk, televisies met zo’n extreem scherpe 4K-resolutie, maar het contentaanbod is nog ietwat wat beperkt. Philips heeft daarop een antwoord.

De BDP7750 Blu-ray speler kan volgens Philips full HD-video’s (1920×1080) omzetten naar het vier maal scherpere en meer gedetailleerde 4K Ultra HD-resolutie (3840 pixels × 2160). Wellicht een uitkomst voor de groeiende groep eigenaren van 4K-televisies die radeloos opzoek zijn naar 4K-content, dat er nog maar mondjesmaat is.

De Philips BDP7750 beschikt verder ook over MiraCast Technology, waardoor content van een Android-smartphone of -tablet direct naar je TV kan worden gestuurd. Om ruis verder te onderdrukken wordt de blue ray-speler met CinemaPerfect HD-technologie uitgerust en kan hij tevens tweedimensionale beelden omzetten in driedimensionale beelden.

Smart TV

Bij het afspelen van muziek schakelt het apparaat over op 2.1-stereogeluid, dat gebruik maakt van DTS-HS Master Audio en Dolby TrueHD 7.1-surroundgeluid. Hij is verder uitgerust met wifi en een USB 2.0-poort. Ook aanwezig: Smart TV, om via apps zoals Uitzending Gemist, RTL XL, SBS, Veronica, Net 5, Videoland, Pathe en Netflix je favoriete meuk te kijken. Ook is deze blu-ray speler geschikt voor Skype.

De BDP7750-speler is vanaf deze maand verkrijgbaar voor 199,99 euro.

[lg_folder folder=”Philips/BDP7750_Blu_ray_speler/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *