Philips komt met nieuwe geweldige sfeerverlichting

Philips komt met nieuwe geweldige sfeerverlichting
Maak je huis kleurrijk en gezellig.

Bij Philips weten ze wel hoe ze moderne verlichting sexy kunnen maken. Met de Hue-productenserie laat het Nederlandse bedrijf zien hoe verlichting kleur kan geven aan een omgeving, zonder te overdrijven.

De Hue-reeks is verder uitgebreid met een aantal nieuwe producten onder de naam Hue Signe en Hue Play. Hue Signe zijn lampen die een mooi kleureneffect kan geven als stand-alone object in bijvoorbeeld de woonkamer. Omdat je zelf de kleur kunt instellen, is het aan de gebruiker hoe hier invulling aan wordt weergegeven. Ga je voor een witte kleur, of is er een feestje en mag het wel rood of blauw zijn?

Philips

Hue Play is een vloerlamp, die achter een object kan worden geplaatst. Bijvoorbeeld achter de TV, zodat er een mooi effect kan worden gemaakt. Omdat de lamp is weggewerkt, ze je het product niet, maar wel wat ‘ie doet. De keuze is reuze. Er zijn 16 miljoen kleuren beschikbaar met alleen al 50.000 verschillende tinten wit.

De slimme lampen zijn te koppelen aan een app van Philips en zo vanaf je smartphone te besturen. De nieuwe Signe Table Light kost 159,99 dollar en de Signe Floor Light kost 249,99 dollar. Europese prijzen zijn op dit moment nog niet bekend. De productlancering is in oktober, met pre-orders vanaf september.

Philips

4 reacties

  • @lolindir: Dat is geen Ambilight. Je ziet tweemaal Philips Hue Play. Lichtbalken die je op de grond kunt plaatsen (zoals in tekst omschreven), maar ook (zoals op de eerste foto) achter de kast kunt monteren en zo een lichteffect naar boven geven.

   • @rubenpriest: Die zwarte dingen? want op de andere plaatjes zie je die langere witte dingen. (die er overigens niet uit zien vind ik.)
    Maar zou die “Hue play ambilight” op elke TV werken? 😛
    Niet dat het uit maakt, vind ze wel echt veel te duur. lol

 1. Nice, plaatje ziet er mooi uit. Maar als dit allemaal dynamisch werkt word het misschien 1 grote disco?
  Verder doet me dit denken aan een combinatie van ambilight meets living colors:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *