Philips lanceert platenspeler in een retrojasje

Philips OTT2200-12
Onder muziekliefhebbers is de vraag naar LP’s al een aantal jaar aan het stijgen. Deze revival van de aloude langspeelplaat wordt nu door Philips ondersteund met een nieuwe platenspeler.

De mintgroene Philips OTT2200-12, zoals hij voluit heet, is uitgerust met een afdekbare draaitafel aan de bovenkant. Naast het afspelen van lp’s kan hij ook muziek van het verouderde opslagmedium CD (kent u ze nog?) afspelen via de CD-lade aan de voorkant.

Philips OTT2200-12

Draadloos streamen van muziek via bluetooth is ook mogelijk, evenals muziek afspelen via een USB-kabeltje in de audio-ingang. Zo ben je niet volledig afhankelijk van je muziekverzameling op verouderde gegevensdragers, maar kun je ook je eigen MP3-verzameling, een Spotify-albumpje of een Deezer-playlist afspelen.

Mocht het design je bekend voorkomen, dat kan kloppen: hij is qua looks gebaseerd op de Philips AG4131-platenspeler uit 1965. Philips verkoopt de OTT2200-12 platenspeler voor €149,99.

[lg_folder folder=”Philips/OTT2200-12_platenspeler/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

  1. Hartstikke leuk, maar het is zo verschrikkelijk jammer dat de nieuwe platenspelers allemaal geen ingebouwde voorversterker hebben. Of als ze eens een ingebouwde speaker hebben is het een klein blikken ding en je kan dus nooit je gewone boxen erop aansluiten..
    Maar verder, hartstikke leuk ding! Maar ik blijf bij m’n oude vertrouwde 3 in 1 platenspeler uit de tijd dat mijn ouders nog jong waren.. Platenspeler, Radio en Cassettedeck in 1. En werkt nog prima! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *