PicoBrew: betaalbare biertjes brouwen in eigen huis

Auteur: , 1 Reactie
Pico Model C

Want zelf lekker bier maken moet iedereen kunnen.

Je eigen bier brouwen is vaak een tijdrovend en in het begin wat apart om uit te voeren. Bovendien nemen de benodigde apparaten veel ruimte in beslag wanneer de hobby serieuze vormen begint aan te nemen. Dankzij het Kickstarter-project van PicoBrew wordt dit proces in één klap stukken makkelijker.

Met haar nieuwste Pico Model C wordt het brouwen van bier namelijk een klein en simpel feestje. Hoewel PicoBrew’s originele bierbrouwer flink is bepakt met onder andere een stalen behuizing, OLED en andere gekke fratsen, richt het bedrijf zich met de Pico Model C zich duidelijk op de no-nonsense-brouwer.

Dankzij de nieuwe app BrewPulse helpt PicoBrew je via je smartphone of tablet op weg om het perfecte bier te brouwen. Het neemt je stapsgewijs mee door alle processen die voorafgaan aan het eindresultaat.

Het apparaat is zo compact dat het meer weg heeft van een koffiezetapparaat dan iets om bier in te brouwen. Na het zien van de presentatievideo begrijp je vast waar we op doelen. Door enkele de kern te behouden, heeft PicoBrew de prijs weten te drukken tot een koopje van 549 dollar, en op dit moment 299 dollar als je het apparaat bestelt op Kickstarter.1 reactie

329 dollar ;)… leuk systeem, leuk voor in de Mancave!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).