Pijnlijk. BlackBerry twittert vanaf een iPhone

BlackBerry twittert vanaf een iPhone
Iemand kan bij RIM wel een cursusje sociale media gebruiken.

Zoals ieder fatsoenlijk techbedrijf is BlackBerry goed vertegenwoordigt op Twitter. Het account @BlackBerry heeft in zijn zevenjarige bestaan bijna 23 duizend tweets verstuurd en wist in die tijd 4,3 miljoen volgers achter zich te krijgen. Maar als je dan opeens twitterberichten vanaf een iPhone gaat versturen, wat onlangs gebeurde, dan gaat dat mensen opvallen. In sommige Twitter-clients als Tweetbot en Tweetdeck kun je namelijk zien vanaf welk apparaat tweets zijn verstuurd.

BlackBerry twittert vanaf een iPhone

Het duurde niet lang voordat het bericht uit de lucht was gehaald, maar The Verge had er toen al een screenshot van gemaakt. Hilariteit alom op de Twitters, gevolgd door een potje #OPHEF. Het is overigens niet de eerste keer dat BlackBerry zo’n fout maakt. In 2013 werd zangeres Alicia Keys aangesteld als ‘creatief directeur’ van BlackBerry, en begon flink over het merk te twitteren, maar vergat dat ze dit vanaf een iPhone deed. Haar excuus was dat haar telefoon was gehackt, wat overigens nooit is bewezen.

Nog geen reacties

  1. DIt geeft wel weer aan in hoeverre jullie van BlackBerry op de hoogte zijn. Blackberry is al bijna TWEE jaar niet meer RIM.

    Beter houden jullie het gewoon bij auto’s. Blijf anders voldoende op de hoogte van de hele tech wereld en niet alleen jullie favoriete klere merk, Apple. Is dat geen goed idee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *