Piloot verliest Macbook tijdens vlucht, maar hij werkt nog

Man verliest Macbook Air uit vliegtuig
Sommige mensen stellen de stevigheid van hun laptop wel heel erg op de proef. Zo ook Reddit-user Carl, die ‘m op 300 meter hoogte liet vallen.

Carl heeft een passie voor vliegen en bestuurt zelf een klein SportCruiser-vliegtuigje, maar zijn laatste vlucht ging niet helemaal zoals gepland. Tijdens de daling schoot namelijk de cockpit-cover open. Carl maakte zich in eerste instantie geen zorgen, maar het duurde niet lang voordat al zijn spullen door de lucht vlogen. Hij raakte niet alleen zijn vliegbrevet kwijt: ook zijn Macbook Air maakte een flinke klapper.

De onfortuinlijke piloot dacht in eerste instantie niets meer terug te zullen vinden van zijn spullen, tot hij er bij thuiskomst achter kwam dat de vinder hem een berichtje had gestuurd via Facebook. Het mooiste deel van het verhaal? De Macbook deed het nog, al was hij een behoorlijk stukje krommer.

4 reacties

  1. Mooi man. Wel een behuizing maken die je van 300m neer kan gooien, maar een batterij die niet ‘erg snel’ vervangen moet worden lukt niet. Of het feit dat de batterij indicator van 39% naar 0% gaat; ook heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *