Pinautomaat blijkt met handleiding simpel te kraken

Auteur: , 3 Reacties
Pinautomaat blijkt met handleiding simpel te kraken

Twee tieners hebben aangetoond dat je helemaal geen plofkraak nodig hebt om makkelijk bij het geld te komen van een pinautomaat.

Het blijkt namelijk dat zij alleen maar een oude handleiding gebruikte die ze op internet hadden gevonden. In de handleiding stond duidelijk omschreven hoe ze in de ‘operator’ modus konden komen. Ze moesten nu alleen nog het wachtwoord weten.

Ze probeerde het wachtwoord dat omschreven stond in de handleiding en tot hun verbazing werkte deze. De twee 14-jarige jongens waarschuwden hierop de medewerkers van de Bank of Montreal. Zij geloofden het verhaal in eerste instantie niet, maar toen de tieners de welkomstboodschap veranderde in “Go away. This ATM has been hacked” greep de bank pas in.

De bank directeur kwam daarop met een verklaring waarin werd verteld dat geen enkele pinautomaat gevaar heeft gelopen. Beide jongens hebben er niet veel plezier aan beleefd. Zij kregen alleen een vermelding in de krant en een briefje van de bank mee waarin stond beschreven waarom zij te laat op school waren gekomen.3 reacties

Amerikanen.. Geen enkele automaat gevaar gelopen.. LOL. Er hoeft maar een mafkees langs te lopen die geld ruikt.
@sebasjuhh: *Canadezen
Als bank zou ik die jongens belonen voor hun vondst. Maar dit is toch wel raar gewoon bedankt zeggen en weg sturen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).