Pioneer komt met DJ-console voor je iPhone & iPad

Pioneer komt met DJ-console voor je iPhone & iPad
Voor beginnende DJ’s of liefhebbers van compact DJ-consoles heeft Pioneer een update uitgebracht voor de DDJ-WeGO. Nu met nog meer mogelijkheden om je favoriete beats vanaf je iDevice te mixen.

Wat er nieuw is aan de DDJ-WeGO2 ten opzichte van zijn voorganger? Om te beginnen heeft hij nu een handvat. Handig! Ook is er een iHouder geplaatst om je iPhone, iPod of iPad te plaatsen. Die kan je vervolgens met de meegeleverde Lightning-connector koppelen aan de DDJ-WeGO2.

De console komt in het rood, zwart of wit en bevat géén speakers, maar in nood kan je de muziek wel uit je iDevice laten galmen. Hij wordt gevoed door een USB-kabel en heeft verder talloze uitgangen om randapparatuur aan te sluiten.

Naast de twee standaard jog-wheels komt de DDJ-WeGO2 met de volgende functies:

Pulse Control – Provides users with visual prompts with a variety of colored lights on the Jog platters:
Mix Pulse – Lights around the Jog wheel show the beat of the tracks in play. The intensity of the lights is reduced as the beats go out of sync, giving novices a visual aid to beat matching.
Launch Pulse – Triggers a red light on the Jog wheel to signify that music has been loaded successfully.
FX Pulse – The effect being applied to the currently playing song will be heard and represented visually via the light movements on the Jog wheel.

Video met uitleg hier beneden. Hij is vanaf oktober te koop voor een prijs van $429.

[gv data=”uA9fS9VLbUo”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *