Plan B Bitcoin voorspelling blijkt een misser

Plan B Bitcoin voorspelling blijkt een misser

Plan B Bitcoin voorspelling blijkt een misser

Uiteindelijk kan niemand de toekomst voorspellen. En dus kan ook de Plan B Bitcoin voorspelling, voor een gedeelte, de prullenbak in.

Zijn er dan echt mensen die blind handelen op basis van een voorspelling van een analist? Helaas wel ja. Zelfs als die analist zelf zegt geen financieel advies te lezen. Het is vaak zo dat men niet de complete nuance meeneemt. Iedereen die blind de Plan B Bitcoin voorspelling aannam zal november zien als een regelrechte tegenvaller.

Eerder dit jaar kondigde Plan B, een anonieme Bitcoin analist, een ‘worst case’ scenario aan. De voorspellingen klopte aardig, maar voor november zit het helemaal mis. Met deze voorspelling zou Bitcoin namelijk eind november op 98.000 dollar moeten staan. Niets van dit alles. Op het moment van schrijven is de bekendste cryptocurrency ter wereld bijna de helft van dat. Al een tijdje bungelt Bitcoin op een waarde onder de 60.000 dollar. Check hieronder nog even de Bitcoin voorspelling van Plan B.

  • Augustus – 47.000 dollar
  • September – 43.000 dollar
  • Oktober – 63.000 dollar
  • November – 98.000 dollar
  • December – 135.000 dollar

De eerste paar maanden zat de analist met zijn voorspelling goed. Daarna ging het juist de andere kant op met de Bitcoin koers. Uiteindelijk maakt het niet uit of Plan B, sinterklaas of de kerstman een prijs plakt aan Bitcoin. De koers doet wat ‘ie wil en daar kun je geen voorspelling aan vastknopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *