Plannen voor een Apple televisie zijn van de baan

Apple iTV concept
De geruchten dat Apple zou werken aan een eigen televisie zoomen al jaren door de wandelgangen, maar deze worden nu in diezelfde wandelgangen weer ontkracht.

Volgens anonieme bronnen van The Wall Street Journal heeft Apple na een klein decennium onderzoek besloten om de plannen voor een eigen televisie over boord te gooien. Reden: Apple is niet in staat gebleken om een voldoende onderscheidend apparaat te maken.

Apple zou werken aan een 55 en 65 inch televisie die in 2016 gelanceerd zouden moeten worden. Smarttv’s zijn tegenwoordig al rijk uitgerust met de meest uiteenlopende features en Apple kan hier dus niet voldoende innovatieve zaken aan toevoegen. Geeft niets, doe dan maar een elektrische auto.

Nog geen reacties

  1. Jammer. Als ze een paar jaar geleden met een UHD tv op de markt waren gekomen met een vloeiende interface en een bron van hoge kwaliteit video dan had het best gekund. Nu zijn hoge resolutieschermen geen uitzondering en de interfaces worden steeds beter. Alleen hoge kwaliteit video is nog schaars, maar dat komt er ook al aan. Ik ben wel enorm benieuwd naar de ontwerpen die nu ergens liggen te verstoffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *