‘Plastic versie HTC One (M8) op komst’


Terwijl Samsung juist de premium kant opzoekt met de gesuggereerde aluminium versie van de Galaxy S5, schijnt HTC het tegenovergestelde van plan te zijn met z’n vlaggenschiptelefoon: ze willen een plastic variant uitbrengen.

Volgens TMTpost wordt er volgende maand een HTC One (M8) gepresenteerd met een kunststof behuizing in plaats van een aluminium unibody. Deze variant van de One zou verder exact dezelfde specificaties hebben als zijn metalen broertje: een 5-inch display, een Snapdragon 801-processor op 2,3 GHz, 2 GB aan werkgeheugen en Android 4.4.2 KitKat met daarover HTC’s eigen Sense 6.0-schil.

Om de strijd met Samsung aan te gaan zou de prijs van de plastic variant aanzienlijk schelen. De telefoon schijnt in China $483 gaan kosten, waar de aluminium variant $700 of in sommige regio’s zelfs $853 kost. Een opvallende zet, zeker omdat HTC-topman Jason Mackenzie recent nog tegen Business Insider zei dat Samsungs van goedkoop plastic zijn gemaakt en een slecht design hebben. (via GSMArena)

[lg_folder folder=”HTC/One_M8_2014/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *